Подкатегории, Фильтры
  • Є Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№360)  - фото 2Є Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№360)  - фото 3
    NEW!
    • Є Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№360)  - фото 4Є Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№360)  - фото 5
    • Є Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№360)

    • Переклад з китайської: Дикоростучий зелений чай Місце, дата виробництва: Сичуань, гора Мен Дін, березень 2024 р. Вид: Зелений чай Зовнішній вигляд: глянсове листя глибокого зеленого кольору, природного скручування Аромат: cвіжий, з пряною кислинкою, лугові квіти Смак: легкий та цілісний, трохи з кислинкою Посмак: фруктовий, солодкий, тривалий Колір настою: світлий бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: керамічна гайвань, тонкостінний глиняний чайник
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • ГАБА Лішань тайванський чай Улун (№360)  - фотоГАБА Лішань тайванський чай Улун (№360)  - фото 2
    • ГАБА Лішань тайванський чай Улун (№360)  - фото 3ГАБА Лішань тайванський чай Улун (№360)  - фото 4
    • ГАБА Лішань тайванський чай Улун (№360)

    • Переклад з китайської: Улун за габа технологією Місце, дата виробництва: о. Тайвань, Тайбей, 2023 Вид: Тайванський улун Зовнішній вигляд: чаїнки сферичного скручування, колір темно-зелений зі світлими прожилками Аромат: фруктово-ягідний, печений, здобне тісто, кислинка сухофруктів, трохи кураги Смак: солодкий з кислинкою, трохи терпкий, печений, карамельний, мускатний горіх Посмак: збалансований, об'ємний, маслянистий Колір настою:бурштиновий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник, тонкостінна…
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Лао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)  - фотоЛао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)  - фото 2
  • Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)  - фотоЦзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)  - фото 2
    • Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)  - фото 3Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)  - фото 4
    • Цзинь Цзюнь Мей колекційний червоний (чорний) чай (№1200)

    • Переклад з китайської: Брови золотого скакуна (або Золоті брови скакуна) Місце, дата виробництва: Фуцзянь, гори УІ, 2023 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: чай складається виключно з маленьких ворсистих золотистих бруньок Аромат: медово-карамельний Смак: чистий, ясний, високий Посмак:  тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: темного бурштину Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської…
    • 1 200 /50g
    • Вибрати
  • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фотоРозсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 2
    • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 3Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 4
    • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)

    • Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: досить дрібний листочок, рідко зустрічаються навіть бруньки, але також й дрібні черенки. Смак: соковитий, ковзний, насичений, оксамитовий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для…
    • 210 /50g
    • Вибрати
  • Японський чай Маття або Матча «Аораши»  - фотоЯпонський чай Маття або Матча «Аораши»  - фото 2
    • Японський чай Маття або Матча «Аораши»  - фото 3Японський чай Маття або Матча «Аораши»  - фото 4
    • Японський чай Маття або Матча «Аораши»

    • Вид: Порошковий японський чай фабрики Коямаен Місце, дата виробництва: Японія, Удзі, Кіото Зовнішній вигляд: перетертий у порошок зелений чай, у бляшанці. Колір настою: Зелений зі світлою пінкою Аромат: Трав'яний, свіжий Смак: Терпкувато-солодкий, маслянистий Посмак: незважаючи на виражену терпкість і гіркуватість, цей чай на диво солодкий у посмаку. Враження: чай дарує посмішку та настрій буквально з перших ковтків, а також бадьорість…
    • 890
    • Додати в кошик
  • Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фотоЧай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 2
    • Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 3Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 4
    • Чай Шу Пуер розсипний (№210)

    • Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: середній листочок, зустрічається бруньки, є дрібні живці.. Смак: горіховий, насичений, бархатистий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками,…
    • 284 /50g
    • Вибрати
  • Цзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)  - фотоЦзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)  - фото 2
    • Цзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)  - фото 3Цзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)  - фото 4
    • Цзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)

    • Переклад з китайської: Висушений на сонці червоний чай Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбаньна, Менхай, Меньнагао, вересень 2022 г. Вид: Червоний (чорный) чай Зовнішній вигляд: велике чайне листя темного кольору Аромат: карамель, лісові ягоди Смак: солодкий, що огортає Посмак: тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: бурштиновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини  
    • 550 /50g
    • Вибрати
  • Розсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)  - фотоРозсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)  - фото 2
    • Розсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)  - фото 3Розсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)  - фото 4
    • Розсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)

    • Переклад з китайської: Шен Пуер з гір Феньшань Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, Куньмін, 2015 р Вигляд: Шен Пуер (Шен Пуер, зелений Пуер, raw puer) Зовнішній вигляд: розсипний чай, великі молоді листочка та бруньки Колір настою: прозорий, світлий бурштин Смак: легка насолода, що обволікає, тільний, повний Післясмак: приємний і довгий Аромат: легкий, сухофруктовий, теплий Найбільш відповідний посуд для заварювання: гайвань або…
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фотоМенхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 2
    • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 3Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 4
    • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)

    • Переклад з китайської: готовий розсипний чай пуер з Менхаю Місце, дата виробництва: провінція Юньнань, Сішуанбаньна-Дайський автономний округ, Повіт Мен Хай, 2010 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: однорідне, темно-коричневе листя та бруньки середнього розміру Смак: зігріваюче, бархатисте Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: з нотами сухофруктів та гірських дерев. Колір настою: таємничий і глибокий - колір очей східної красуні :) Найбільш…
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фотоЦзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фото 2
    • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фото 3Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)  - фото 4
    • Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)

    • Переклад з китайської: Шу пуер золотий триніжникМісце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбаньна, повіт Менхай, місто Цзинхай, 2006 рікВид: Шу Пуер (Shu Puer)Зовнішній вигляд: цеглина темного кольору з золотим відливом від бруньокАромат: камфорний, витримане роками сухе листяСмак: землистийПосмак: тривалий, приємний, трохи солодкуватийКолір настою: коричнево-червонийНайбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань с товстими стінками, вогнетривкий чайник (для варіння)
    • 950 /50g
    • Вибрати
  • Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фотоДін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фото 2
    • Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фото 3Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)  - фото 4
    • Дін Сін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 (№1000)

    • Переклад з китайської: Шу пуер з села Дін Сін Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуань-Баньна, повіт Менхай, місто Цзінхай, 2006 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: млинець темного кольору з золотим відливом від бруньок Аромат: горіховий, копчений, нотки ранкової прохолоди Смак: Горіховий, землистий Посмак: горіховий, виноградна кісточка, легка гіркуватість, що переходить у солодкість Колір настою: коричнево-червоний Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний…
    • 1 000 /50g
    • Вибрати