Подкатегории, Фильтры
  • Си Цзи Чунь тайванський чай Улун (№360)  - фото 2Си Цзи Чунь тайванський чай Улун (№360)  - фото 3
    • Си Цзи Чунь тайванський чай Улун (№360)  - фото 4Си Цзи Чунь тайванський чай Улун (№360)  - фото 5
    • Си Цзи Чунь тайванський чай Улун (№360)

    • Переклад з китайської: Весна чотирьох сезонів Місце, дата виробництва: о. Тайвань, район Таньпей, 2022 Вид: Тайванський улун Зовнішній вигляд: сферичне щільне скручування листа, гарний смарагдовий відтінок чаїнок Аромат: м'який, бузок, поле Смак: квітково-молочний Посмак: тривалий, освіжаючий, виражений Колір настою: золотистий Найбільш слушний посуд для заварювання: керамічна гайвань, тонкостінний глиняний чайник
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)  - фотоЛао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)  - фото 2
    • Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)  - фото 3Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)  - фото 4
    • Лао Шу Пуер, витриманий розсипний чай Шу Пуер (№ 1500)

    • Переклад з китайської: Готовий розсипний чай пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, 2003 р. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: темно-коричневе велике листя та бруньки Смак: оксамитовий, обволікаючий Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: лісовий з нотами сухофруктів Колір настою: темно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуера або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник (якщо для варіння).
    • 1 500 /50g
    • Вибрати
  • Квіти чайної троянди “Мей Гуй Хуа” (№200)  - фотоКвіти чайної троянди “Мей Гуй Хуа” (№200)  - фото 2
    • Квіти чайної троянди “Мей Гуй Хуа” (№200)  - фото 3Квіти чайної троянди “Мей Гуй Хуа” (№200)  - фото 4
    • Квіти чайної троянди “Мей Гуй Хуа” (№200)

    • Переклад з китайської: Чайна троянда Місце, дата виробництва:Провінція Шаньдун, 2022 Вид: Нечайний чай Зовнішній вигляд: цілі квіти та бутони троянди Колір настою: прозорий, жовто-рожевий Аромат: солодкої троянди Смак: солодкий, освіжаючий Посмак: солодкий, освіжаючий Найкращий посуд для заварювання:  скляний посуд: чайник або гайвань, водою 70 - 85 С  
    • 280 /50g
    • Вибрати
  • Мей Гуй Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фотоМей Гуй Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 2
    • Мей Гуй Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 3Мей Гуй Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 4
    • Мей Гуй Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)

    • Переклад з китайської: Червоний чай з ароматом квітів троянди Місце, дата виробництва: Китай, провінція Фуцзянь, весна 2022 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: фуцзянський червоний чай, що складається з темних листочків і рудих ніжних бруньок Аромат: квітковий, трояндовий, ягідний Смак: насичений, фруктовий Посмак: солодкий, насичений Колір настою: Рубіновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник…
    • 233 /50g
    • Вибрати
  • Си Цзи Чунь тайванський чай Улун (№150)  - фотоСи Цзи Чунь тайванський чай Улун (№150)  - фото 2
    • Си Цзи Чунь тайванський чай Улун (№150)  - фото 3Си Цзи Чунь тайванський чай Улун (№150)  - фото 4
    • Си Цзи Чунь тайванський чай Улун (№150)

    • Переклад з китайської: Весна чотирьох сезонів Місце, дата виробництва: о. Тайвань, район Таньпей, 2022 р. Вид: Тайванський улун Зовнішній вигляд: сферичне щільне скручування листа, гарний смарагдовий відтінок чаїнок Аромат: м'який, бузок, поле Смак: квітково-молочний Посмак: тривалий, освіжаючий, виражений Колір настою: золотистий Найбільш слушний посуд для заварювання: керамічна гайвань, тонкостінний глиняний чайник
    • 233 /50g
    • Вибрати

Такий продукт, як чай, знайомий всім без винятку. Але мало хто вживає в їжу справжній напій, адже попри те, що представлено на прилавках супермаркетів і чайних кіосків, чаєм назвати складно. Якщо ви хочете купити чай з відмінними смаковими характеристиками, унікальним ароматом, свої послуги пропонує магазин чаю та аксесуарів «Cha». Наша основна мета – це не просто продати китайський, японський або тайванський чай, а долучити людей до культури чаювання, яка має багатовікову історію.

Далі