Подкатегории, Фильтры
  • Хун Бі Ло розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 2Хун Бі Ло розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 3
    • Хун Бі Ло розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 4Хун Бі Ло розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 5
    • Хун Бі Ло розсипний червоний (чорний) чай (№150)

    • Переклад з китайської: Червоні спіралі (Червоні равлики) Місце, дата виробництва: Китай, провінція Юньнань, 2022 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: красиві чорно-золотисті чаїнки, згорнуті у спіральки-равлики. Аромат: медовий, тягучий, солодкий Смак: легка терпкість Посмак: солодкуватий, оксамитовий Колір настою: бурштиновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
    • 233 /50g
    • Вибрати
  • Дянь Хун Мао Фен розсипний червоний (чорний) чай (№180)  - фотоДянь Хун Мао Фен розсипний червоний (чорний) чай (№180)  - фото 2
    • Дянь Хун Мао Фен розсипний червоний (чорний) чай (№180)  - фото 3Дянь Хун Мао Фен розсипний червоний (чорний) чай (№180)  - фото 4
    • Дянь Хун Мао Фен розсипний червоний (чорний) чай (№180)

    • Переклад з китайської: Червоний чай з Дяньсі Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, весна 2022 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: однорідний, велика кількість золотистих чайних бруньок Аромат: медовий, солодкий Смак: насичений, терпкий Посмак: приємний, стійкий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
    • 270 /50g
    • Вибрати

Такий продукт, як чай, знайомий всім без винятку. Але мало хто вживає в їжу справжній напій, адже попри те, що представлено на прилавках супермаркетів і чайних кіосків, чаєм назвати складно. Якщо ви хочете купити чай з відмінними смаковими характеристиками, унікальним ароматом, свої послуги пропонує магазин чаю та аксесуарів «Cha». Наша основна мета – це не просто продати китайський, японський або тайванський чай, а долучити людей до культури чаювання, яка має багатовікову історію.

Далі