Оцінено в 5.00 з 5
- Переклад з китайської: Висушений на сонці червоний чай Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбаньна, Менхай, Меньнагао, вересень 2022 г. Вид: Червоний (чорный) чай Зовнішній вигляд: велике чайне листя темного кольору Аромат: карамель, лісові ягоди Смак: солодкий, що огортає Посмак: тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: бурштиновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
-
550₴ /50g
- Вибрати
Оцінено в 5.00 з 5
- Переклад з китайської: Брови золотого скакуна (або Золоті брови скакуна) Місце, дата виробництва: Фуцзянь, гори УІ, 2024 р. Вид: Червоний (чорный) чай Зовнішній вигляд: чай складається виключно з маленьких, ворсистих, золотистих бруньок Аромат: карамель, какао зерна, лісові ягоди Смак: солодкий, що обгортає Посмак: тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник…
-
800₴ /50g
- Вибрати
Міньхуни – це червоні (у нас часто називають такий чай чорним) чаї з провінції Фуцзянь вироблені за технологією Гунфухун. Це означає, що в сировині можуть прісутстовать чайине нирки, або маленькі молоденькі листочки чайних кущів якогось одного одного сорту.
Мінь – це історична назва місцевості, що відноситься до певних гірським районам північної частини провінції Фуцзянь. Тому червоні Гунфухуни з цього регіону прийнято називати Міньхуни.
Фуцзянь – це батьківщина червоних чаїв, і до чайного сировини тут завжди були дуже високі вимоги. У цій провінції також виробляють лушіе сорти білого чаю і улун, а це традиція якості і вишуканості. І не дивно, що фуцзяньській червоні чаї читаються найтоншими або “високими”, якщо ви любите кран чаї, то варто обов’язково спробувати Мінхуни і скласти своє власне враження про їх смакової мелодії.