Подкатегории, Фильтры
  • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)  - фото 2Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)  - фото 3
    • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)  - фото 4Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)  - фото 5
    • Червоний чай Гу Шу Хун Ча з Ліньцан (№600)

    • Переклад з китайської: Червоний чай зі старих дерев з Ліньцану Вид: Червоний чай Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, Ліньцан, 2021 р Зовнішній вигляд: темні матові чаїнки, середня крупність, поздовжнє скручування Колір настою: золотистий, бурштиновий Аромат: ягідний, кондитерський Смак: насичений, солодкий, ягідний Посмак: тривалий, вершковий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
    • 630 /50g
    • Вибрати

Гунфухуни – це сорти червоного (у нас часто називають такий чай чорним) чаю, вироблені за технологією Гунфу. Слово Гунфу дуже відомо і популярно в Китаї і в даному контексті означає особливу майстерність, яким потрібно оволодіти виробнику чаю, застосувати весь свій досвід і майстерність, щоб розкрити в повній мірі смак і аромат чаю.

Сировиною для Гунфухунов є нирки або листочки, при цьому листочки можуть бути як дуже маленькі, так і відносно великі. Використовуються як моносорти чайних рослин, так і купаж.

Зовн Гунфухуни виглядають як суміш темно-коричневих і золотисто-помаранчевих вигнутих чаїнок: нирки в результаті обробки набувають золотистий колір, а листочки – темно-коричневий або майже чорний. Ці образи часто обігрується в назві цих чаїв.

Останнім часом в Китаї стали більше виробляти червоного чаю, це пов’язано зі зростаючою популярністю цього виду чаю, тому багато традиційно знамениті китайські чаї тепер мають свого “червоного” брата. Наприклад, червоний “Лун Цзин”.