У нашій колекції представлені найвідоміші та найцікавіші сорти зеленого чаю, підібрані за оптимальним співвідношенням ціни та якості.
З усього асортименту зеленого китайського чаю ми пропонуємо виключно висококласні чаї, для виробництва яких збирають тільки молоді верхні бруньки й один-два листочки.
Для китайського зеленого чаю характерна традиційна методика зупинки ферментації, яку в Китаї називають «Ша Цин» або «вбивство» зелені. Її можна виробляти трьома способами: прожарюванням у спеціальному казані, прогріванням над вугіллям та пропарюванням над гарячою парою.
Третій спосіб — пропарювання — майже не застосовується в Китаї, але є основним для японського чаю.
Китайські зелені чаї — надзвичайно різноманітні як зовнішньо, так і за типом сировини. Все це формує свій унікальний смаковий букет кожного сорту. Рекомендуємо скуштувати найбільш популярні сорти в нашому магазині та знайти свій улюблений!