-
- Оцінено в 5.00 з 5
Лао Ча Ван тайванський чай Улун (№750)
- Переклад з китайської: Владика старого чаю Місце, дата виробництва: о. Тайвань, 2014 р. Вид: Тайванський улун Зовнішній вигляд: глянсові темні чаїнки сферичного скручування. Однорідний, чистий Аромат: Шоколадно-вершковий, деревний, з димком, ноти спецій та квітів Смак: м'який, оксамитовий, густий Посмак: тривалий, приємний, солодкий, відчувається маслянистість з натяком на фруктовість і корицю, з приємною гіркуватістю, що переходить у смак варення з чорної…
- 826₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
- Оцінено в 5.00 з 5
Те Гуань Інь світлий Улун (№1200)
- Переклад з китайської: Залізна Бодхісаттва Гуаньінь Місце, дата виробництва: Фуцзянь, повіт Ань Сі, Сі Пін, весна 2024р. Вид: Південнофуцзянський улун Зовнішній вигляд: напівсферична скрутка, чаїнки гарного зеленого кольору Аромат: тривалий, насичений, квітковий, ноти жасмину, карамелі, скошеної трави, бузку та солодкої ніжної акації Смак: наповнювальний, солодкий, освіжаючий з ніжними квітковими нотками бузку, що розпустився Посмак: тривалий, освіжаючий, медовий Колір настою: світлий…
- 1 320₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
-
NEW!
- Оцінено в 5.00 з 5
Те Гуань Інь, “Залізна Бодхісаттва” світлий Улун (№800)
- Переклад з китайської: Залізна Бодхісаттва Гуаньінь Місце, дата виробництва: Фуцзянь, повіт Ань Сі, осінь 2023 р. Вид: Південнофуцзянський улун Зовнішній вигляд: напівсферичне скручування, чаїнки красивого зеленого кольору Аромат: тривалий, насичений, квітковий, ноти жасмину, карамелі, скошеної трави, бузку та солодкої ніжної акації Смак: солодкий, освіжаючий з ніжними квітковими нотками бузку, що розпустився Посмак: тривалий, освіжаючий, медовий Колір настою: світлий мед Найбільш…
- 880₴ /50g
- Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
Чай з властивістю Вау еффета володіє цікавими особливостями. Сукупність смаку, аромату, зовнішнього вигляду і кольору настою дуже часто викликають хвилю приємного здивування і радості від того, що таке можливо при, всього-на-всього, приготуванні чайного напою.





