Подкатегории, Фильтры
  • Лао Є Шен чай Шен Пуер 1960 рік (№4500)  - фото 2Лао Є Шен чай Шен Пуер 1960 рік (№4500)  - фото 3
    NEW!
  • Чжу Тон Лао Шен Пуер 1989 року  (№2000)  - фотоЧжу Тон Лао Шен Пуер 1989 року  (№2000)  - фото 2
    NEW!
  • Червоний (чорний) чай з бруньок Да Цзинь Чжень (№480)  - фотоЧервоний (чорний) чай з бруньок Да Цзинь Чжень (№480)  - фото 2
    • Червоний (чорний) чай з бруньок Да Цзинь Чжень (№480)  - фото 3Червоний (чорний) чай з бруньок Да Цзинь Чжень (№480)  - фото 4
    • Червоний (чорний) чай з бруньок Да Цзинь Чжень (№480)

    • Переклад з китайської: Великі золоті голки Вид: Червоний чай Зовнішній вигляд: великі щільні руді бруньки з темними ніжками, бруньки покриті золотистим ворсом Місце, дата виробництва: Китай, провінція Юньнань, збір 2022 рік Колір настою: золотистий, янтарний Аромат: хлібний, ягідний Смак: м'який, копчений, терпкий Посмак: тривалий, ягідний, легка терпкість Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської…
    • 528 /50g
    • Вибрати
  • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фотоРозсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 2
    • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 3Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 4
    • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)

    • Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: досить дрібний листочок, рідко зустрічаються навіть бруньки, але також й дрібні черенки. Смак: соковитий, ковзний, насичений, оксамитовий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для…
    • 210 /50g
    • Вибрати
  • Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фотоЧай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 2
    • Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 3Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 4
    • Чай Шу Пуер розсипний (№210)

    • Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: середній листочок, зустрічається бруньки, є дрібні живці.. Смак: горіховий, насичений, бархатистий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками,…
    • 284 /50g
    • Вибрати
  • Колекційний червоний (чорний) чай Нюй Ер Хун (№650)  - фотоКолекційний червоний (чорний) чай Нюй Ер Хун (№650)  - фото 2
    • Колекційний червоний (чорний) чай Нюй Ер Хун (№650)  - фото 3Колекційний червоний (чорний) чай Нюй Ер Хун (№650)  - фото 4
    • Колекційний червоний (чорний) чай Нюй Ер Хун (№650)

    • Переклад з китайської: Дівчина-краса Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, гори Булань, весна 2023 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: Нюй Ер Хун схожий на дівочі локони. Він тендітний та оксамитовий. Велика кількість золотистих чайних бруньок. Аромат: медовий, солодкий, теплий, ягідний, нагадує свіжоспечений чорний хліб зі злаками Смак: дуже насичений і яскравий, з легкою кислинкою сухофруктів, терпкістю Посмак: тривалий, багатий…
    • 683 /50g
    • Вибрати
  • Цзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)  - фотоЦзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)  - фото 2
    • Цзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)  - фото 3Цзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)  - фото 4
    • Цзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)

    • Переклад з китайської: Висушений на сонці червоний чай Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбаньна, Менхай, Меньнагао, вересень 2022 г. Вид: Червоний (чорный) чай Зовнішній вигляд: велике чайне листя темного кольору Аромат: карамель, лісові ягоди Смак: солодкий, що огортає Посмак: тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: бурштиновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини  
    • 550 /50g
    • Вибрати
  • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фотоМенхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 2
    • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 3Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 4
    • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)

    • Переклад з китайської: готовий розсипний чай пуер з Менхаю Місце, дата виробництва: провінція Юньнань, Сішуанбаньна-Дайський автономний округ, Повіт Мен Хай, 2010 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: однорідне, темно-коричневе листя та бруньки середнього розміру Смак: зігріваюче, бархатисте Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: з нотами сухофруктів та гірських дерев. Колір настою: таємничий і глибокий - колір очей східної красуні :) Найбільш…
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фотоЛао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 2
    • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 3Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 4
    • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)

    • Переклад з китайської: Готовий розсипний чай пуер з Менхаю Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, Сішуаньбанна, чайна фабрика Менхай, 2007 р. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: темно-коричневі листя та бруньки Смак: Оксамитовий, обволікаючий. Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: лісовий з нотами сухофруктів Колір настою: темно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуера або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий…
    • 1 000 /50g
    • Вибрати
  • Хун Бі Ло розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фотоХун Бі Ло розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 2
    • Хун Бі Ло розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 3Хун Бі Ло розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 4
    • Хун Бі Ло розсипний червоний (чорний) чай (№150)

    • Переклад з китайської: Червоні спіралі (Червоні равлики) Місце, дата виробництва: Китай, провінція Юньнань, 2022 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: красиві чорно-золотисті чаїнки, згорнуті у спіральки-равлики. Аромат: медовий, тягучий, солодкий Смак: легка терпкість Посмак: солодкуватий, оксамитовий Колір настою: бурштиновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
    • 233 /50g
    • Вибрати
  • Тай Му Цзинь Хоу розсипний червоний (чорний) чай (№360)  - фотоТай Му Цзинь Хоу розсипний червоний (чорний) чай (№360)  - фото 2
    • Тай Му Цзинь Хоу розсипний червоний (чорний) чай (№360)  - фото 3Тай Му Цзинь Хоу розсипний червоний (чорний) чай (№360)  - фото 4
    • Тай Му Цзинь Хоу розсипний червоний (чорний) чай (№360)

    • Переклад з китайської: Золотоволоса мавпа Місце, дата виробництва: Фуцзянь, 2022 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: маленькі ворсисті бруньки та ніжні перші листочки Аромат:фруктово-ягідний, з кислинкою Смак: терпкий, з легкою гіркуватістю Посмак: тривалий, солодкий Колір настою: переливи бурштину, від світлого до темного Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини  
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Червоний (чорний) чай Нюй Ер Хун розсипний (№180)  - фотоЧервоний (чорний) чай Нюй Ер Хун розсипний (№180)  - фото 2
    • Червоний (чорний) чай Нюй Ер Хун розсипний (№180)  - фото 3Червоний (чорний) чай Нюй Ер Хун розсипний (№180)  - фото 4
    • Червоний (чорний) чай Нюй Ер Хун розсипний (№180)

    • Переклад з китайської: Дівчина-краса Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, Ліньцан, 2022 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: вигляд сухого листа нагадує дівочі локони, тому чай назвали «дівчиною-красою». Для виготовлення цього чаю використовують бруньку та листочок. У процесі ферментації брунька стає жовтою, а листочок – червоно-коричневим. Аромат: пряний, відтінки кураги та лісових ягід Смак: оксамитовий, з відтінками сухофруктів Посмак: тонкий,…
    • 270 /50g
    • Вибрати