Подкатегории, Фильтры
  • Червоний (чорний) чай з бруньок Да Цзинь Чжень (№480)  - фото 2Червоний (чорний) чай з бруньок Да Цзинь Чжень (№480)  - фото 3
    • Червоний (чорний) чай з бруньок Да Цзинь Чжень (№480)  - фото 4Червоний (чорний) чай з бруньок Да Цзинь Чжень (№480)  - фото 5
    • Червоний (чорний) чай з бруньок Да Цзинь Чжень (№480)

    • Переклад з китайської: Великі золоті голки Вид: Червоний чай Зовнішній вигляд: великі щільні руді бруньки з темними ніжками, бруньки покриті золотистим ворсом Місце, дата виробництва: Китай, провінція Юньнань, збір 2022 рік Колір настою: золотистий, янтарний Аромат: хлібний, ягідний Смак: м'який, копчений, терпкий Посмак: тривалий, ягідний, легка терпкість Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської…
    • 528 /50g
    • Вибрати
  • Колекційний червоний (чорний) чай Нюй Ер Хун (№650)  - фотоКолекційний червоний (чорний) чай Нюй Ер Хун (№650)  - фото 2
    • Колекційний червоний (чорний) чай Нюй Ер Хун (№650)  - фото 3Колекційний червоний (чорний) чай Нюй Ер Хун (№650)  - фото 4
    • Колекційний червоний (чорний) чай Нюй Ер Хун (№650)

    • Переклад з китайської: Дівчина-краса Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, гори Булань, весна 2023 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: Нюй Ер Хун схожий на дівочі локони. Він тендітний та оксамитовий. Велика кількість золотистих чайних бруньок. Аромат: медовий, солодкий, теплий, ягідний, нагадує свіжоспечений чорний хліб зі злаками Смак: дуже насичений і яскравий, з легкою кислинкою сухофруктів, терпкістю Посмак: тривалий, багатий…
    • 683 /50g
    • Вибрати
  • Хун Бі Ло розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фотоХун Бі Ло розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 2
    • Хун Бі Ло розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 3Хун Бі Ло розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 4
    • Хун Бі Ло розсипний червоний (чорний) чай (№150)

    • Переклад з китайської: Червоні спіралі (Червоні равлики) Місце, дата виробництва: Китай, провінція Юньнань, 2022 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: красиві чорно-золотисті чаїнки, згорнуті у спіральки-равлики. Аромат: медовий, тягучий, солодкий Смак: легка терпкість Посмак: солодкуватий, оксамитовий Колір настою: бурштиновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
    • 233 /50g
    • Вибрати
  • Лі  Чжи Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фотоЛі  Чжи Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 2
    • Лі  Чжи Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 3Лі  Чжи Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 4
    • Лі Чжи Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)

    • Переклад з китайської: Червоний чай томлений на кісточках Лічі Місце, дата виробництва: Китай, провінція Фуцзянь, весна 2022 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: темні просмажені листочки, з невеликим глянсовим блиском Аромат: фруктово-медовий Смак: насичений, ягідний Посмак: солодкий, яскравий, фруктовий Колір настою: каштановий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини  
    • 233 /50g
    • Вибрати
  • Дянь Хун Мао Фен розсипний червоний (чорний) чай (№180)  - фотоДянь Хун Мао Фен розсипний червоний (чорний) чай (№180)  - фото 2
    • Дянь Хун Мао Фен розсипний червоний (чорний) чай (№180)  - фото 3Дянь Хун Мао Фен розсипний червоний (чорний) чай (№180)  - фото 4
    • Дянь Хун Мао Фен розсипний червоний (чорний) чай (№180)

    • Переклад з китайської: Червоний чай з Дяньсі Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, весна 2022 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: однорідний, велика кількість золотистих чайних бруньок Аромат: медовий, солодкий Смак: насичений, терпкий Посмак: приємний, стійкий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини
    • 270 /50g
    • Вибрати

Хун ча або червоний чай посідає почесне місце серед інших сортів китайського чаю. До даного виду належить сильно ферментований чай, окислення якого становить близько 90%. Насправді червоним чай називають тільки в країні його виробництва. В Європі він знайомий шанувальникам цього вишуканого напою як традиційний чорний чай.

Далі