Подкатегории, Фильтры
  • Цзинь Цзюнь Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)  - фото 2Цзинь Цзюнь Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)  - фото 3
    • Цзинь Цзюнь Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)  - фото 4Цзинь Цзюнь Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)  - фото 5
    • Цзинь Цзюнь Мей розсипний червоний (чорний) чай (№360)

    • Переклад з китайської: Брови золотого скакуна (або Золоті брови скакуна) Місце, дата виробництва: Північ провінції Фуцзянь, весна 2022 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: красиві чорні глянсові чаїнки, з великим вмістом золотистих, ворсистих бруньок Аромат: медовий, тягучий, солодкий Смак: з легкою кислинкою, трохи терпкий Посмак: тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: темно-бурштиновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци,…
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Лі  Чжи Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фотоЛі  Чжи Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 2
    • Лі  Чжи Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 3Лі  Чжи Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)  - фото 4
    • Лі Чжи Хун Ча розсипний червоний (чорний) чай (№150)

    • Переклад з китайської: Червоний чай томлений на кісточках Лічі Місце, дата виробництва: Китай, провінція Фуцзянь, весна 2022 р. Вид: Червоний (чорний) чай Зовнішній вигляд: темні просмажені листочки, з невеликим глянсовим блиском Аромат: фруктово-медовий Смак: насичений, ягідний Посмак: солодкий, яскравий, фруктовий Колір настою: каштановий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини  
    • 233 /50g
    • Вибрати

Міньхуни – це червоні (у нас часто називають такий чай чорним) чаї з провінції Фуцзянь вироблені за технологією Гунфухун. Це означає, що в сировині можуть прісутстовать чайине нирки, або маленькі молоденькі листочки чайних кущів якогось одного одного сорту.

Мінь – це історична назва місцевості, що відноситься до певних гірським районам північної частини провінції Фуцзянь. Тому червоні Гунфухуни з цього регіону прийнято називати Міньхуни.

Фуцзянь – це батьківщина червоних чаїв, і до чайного сировини тут завжди були дуже високі вимоги. У цій провінції також виробляють лушіе сорти білого чаю і улун, а це традиція якості і вишуканості. І не дивно, що фуцзяньській червоні чаї читаються найтоншими або “високими”, якщо ви любите кран чаї, то варто обов’язково спробувати Мінхуни і скласти своє власне враження про їх смакової мелодії.