Подкатегории, Фильтры
  • Лао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)  - фото 2Лао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)  - фото 3
  • Розсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)  - фотоРозсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)  - фото 2
    • Розсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)  - фото 3Розсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)  - фото 4
    • Розсипний Шен Пуер з чайних гір Феньшань (№360)

    • Переклад з китайської: Шен Пуер з гір Феньшань Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, Куньмін, 2015 р Вигляд: Шен Пуер (Шен Пуер, зелений Пуер, raw puer) Зовнішній вигляд: розсипний чай, великі молоді листочка та бруньки Колір настою: прозорий, світлий бурштин Смак: легка насолода, що обволікає, тільний, повний Післясмак: приємний і довгий Аромат: легкий, сухофруктовий, теплий Найбільш відповідний посуд для заварювання: гайвань або…
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Шу Пуер “Хон Дін Тао” пресований чай (№800)  - фотоШу Пуер “Хон Дін Тао” пресований чай (№800)  - фото 2
    • Шу Пуер “Хон Дін Тао” пресований чай (№800)  - фото 3Шу Пуер “Хон Дін Тао” пресований чай (№800)  - фото 4
    • Шу Пуер “Хон Дін Тао” пресований чай (№800)

    • Переклад з китайської: Велике досягнення Місце, дата виробництва: Китай, провінція Юньнань, 2006 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: елегантний, строгий, пресування млинця середньої щільності, видно листя та велику кількість чайних бруньок Аромат: прілий, вологий Смак: зрілий, гіркота абрикосової кісточки та мигдального горіха Посмак: солодкість сливових квітів Колір настою: каштановий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів…
    • 800 /50g
    • Вибрати

Оригінальний китайський чай дуже відрізняється від звичайного пакетованого або заварного чаю з супермаркету. Необхідно зазначити, що багато хто навіть не знає, як він виглядає, і ми спробуємо виправити цю ситуацію. Класифікується чай з Китаю за різними параметрами, адже він представлений величезною кількістю сортів. Одним з вишуканих вважається пуер. Саме цей чай став популярним серед любителів, а тих, хто не встиг спробувати його, він інтригує.

Далі