завдяки сировині зі старих чайних дерев мають потужну і глибоку кореневу систему, в листі накопичується багато корисних унікальних речовин;листя з юннаьского чайного дерева більші та мають потужнішу протимікробну активність;якість сировини…
На смак молодий Шен Пуер може здатися різким і за смаковими якостями, і за впливом. Ефект від такого чаю на кшталт зеленому і, як правило, добре бадьорить. Завдяки «первозданної енергії…
https://www.youtube.com/watch?v=L14RHAXgAWc
Найпростіший і найшвидший варіант - в термостакані: Беремо склянку та обполіскуємо її окропомНасипаємо чай з розрахунку 2 грами на 250 мл.Промиваємо чай: наливаємо 1/4 склянки та відразу виливаємо, притримуючи кришкою…
Найпопулярніша класифікація китайського чаю – за кольором настою. Тому китайський чай Хун Ча з китайської мови перекладається як червоний чай, а у нас він відомий як чорний – на вигляд…