Подкатегории, Фильтры
  • Сі Ху Лун Цзин, китайський зелений чай (№2000)  - фото 2Сі Ху Лун Цзин, китайський зелений чай (№2000)  - фото 3
    NEW!
    • Сі Ху Лун Цзин, китайський зелений чай (№2000)  - фото 4Сі Ху Лун Цзин, китайський зелений чай (№2000)  - фото 5
    • Сі Ху Лун Цзин, китайський зелений чай (№2000)

    • Переклад з китайської: Криниця дракона з озера Сі Ху Місце, дата виробництва: Провінція Чжецзян, місто Ханчжоу, березень 2024 р. Вид: Зелений чай Зовнішній вигляд: пласке чайне листя, для кращого Сі Ху Лун Цзина збирають маленькі, не більше сантиметра бруньки з двома листочками, що тільки що розкрилися. Аромат: вишуканий, з відтінком аромату квітки орхідеї Смак: м'який, чистий, свіжий Посмак: яскравий, освіжаючий…
    • 2 000 /50g
    • Вибрати
  • Є Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№360)  - фотоЄ Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№360)  - фото 2
    NEW!
    • Є Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№360)  - фото 3Є Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№360)  - фото 4
    • Є Шен Люй Ча, китайський зелений чай (№360)

    • Переклад з китайської: Дикоростучий зелений чай Місце, дата виробництва: Сичуань, гора Мен Дін, березень 2024 р. Вид: Зелений чай Зовнішній вигляд: глянсове листя глибокого зеленого кольору, природного скручування Аромат: cвіжий, з пряною кислинкою, лугові квіти Смак: легкий та цілісний, трохи з кислинкою Посмак: фруктовий, солодкий, тривалий Колір настою: світлий бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: керамічна гайвань, тонкостінний глиняний чайник
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Мен Дін Гань Лу, китайський зелений чай (№720)  - фотоМен Дін Гань Лу, китайський зелений чай (№720)  - фото 2
    NEW!
    • Мен Дін Гань Лу, китайський зелений чай (№720)  - фото 3Мен Дін Гань Лу, китайський зелений чай (№720)  - фото 4
    • Мен Дін Гань Лу, китайський зелений чай (№720)

    • Переклад з китайської: Солодка роса з гори Мен Дін Місце, дата виробництва: Китай, провінція Сичуань, березень 2024 р. Вид: Зелений чай Зовнішній вигляд: чаїнки Мен Дін Гань Лу – це дрібні бруньки, покриті білими ворсинками, листочки зеленого кольору, рівні й тонкі. Під час збору обирають тільки найтонші та найніжніші листочки чаю Аромат: яскраві солодкі ноти квітів та фруктів Смак: трохи…
    • 720 /50g
    • Вибрати
  • Японський порошковий чай Маття або Матча для для коктейлів  - фотоЯпонський порошковий чай Маття або Матча для для коктейлів  - фото 2
    • Японський порошковий чай Маття або Матча для для коктейлів  - фото 3Японський порошковий чай Маття або Матча для для коктейлів  - фото 4
    • Японський порошковий чай Маття або Матча для для коктейлів

    • Вид: Порошковий японський чай фабрики YAMAMA MASUDAEN Місце, дата виробництва: Японія, Сідзуока, 2023 р. Зовнішній вигляд: перетертий у порошок зелений чай Колір настою: зелений зі світлою пінкою Аромат: трав'янистий, теплий Смак: горіховий, трав'янистий з гірчинкою000 Посмак: горіховий, теплий
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Японський чай Маття або Матча «Аораши»  - фотоЯпонський чай Маття або Матча «Аораши»  - фото 2
    • Японський чай Маття або Матча «Аораши»  - фото 3Японський чай Маття або Матча «Аораши»  - фото 4
    • Японський чай Маття або Матча «Аораши»

    • Вид: Порошковий японський чай фабрики Коямаен Місце, дата виробництва: Японія, Удзі, Кіото Зовнішній вигляд: перетертий у порошок зелений чай, у бляшанці. Колір настою: Зелений зі світлою пінкою Аромат: Трав'яний, свіжий Смак: Терпкувато-солодкий, маслянистий Посмак: незважаючи на виражену терпкість і гіркуватість, цей чай на диво солодкий у посмаку. Враження: чай дарує посмішку та настрій буквально з перших ковтків, а також бадьорість…
    • 890
    • Додати в кошик

Рекордсменом за своєю популярністю не тільки в Китаї, але й в Європі, а також у нашій країні, вважається зелений чай. Він є китайським національним напоєм, вживається без додавання цукру, що дозволяє насолодитися неперевершеними смаковими якостями, приємним посмаком, найніжнішим ароматом. Виробляється чай зелений за різними рецептурами, але основною метою є запобігання окисленню сировини на першому етапі його обробки.

Далі