- NEW!
- Оцінено в 5.00 з 5
Шу Пуер “Булан Шань Ци Цзи Бін” пресований чай 2018р (№300)
- Переклад з китайської: Палацовий Шу Пуер "Булан Ци Цзи Бін" Місце, дата виробництва: Китай, уезд Менхай, Юньнань, чайна фабрика "Menghai Rui gong" Менхай жуйгун, збір 2018, Зовнішній вигляд: Млинець (коржик) легкого пресування, однорідний, чистий, середнє пуерне листя з великою кількістю золотих бруньок, зустрічаються черешки Аромат: лісний, теплого осіннього дня Смак: легка терпкість, молодий волоський горіх Посмак: нетривалий, приємний Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд…
- 375₴ /50g
- Вибрати
- NEW!
- Оцінено в 5.00 з 5
Чай Шу Пуер “Цзинь Хао” 2017р (№ 210)
- Переклад с китайської: Сховище традицій Пуера Місце, дата виробництва: Юньнань, Менхай, повіт Юньде, фабрика Сюлін, 2017 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: середнє пресування, великий та середній лист, трохи бруньок Аромат: дерев'яний з горіхами та фініками Смак: щільний, насичений, є легка терпкість із кислинкою Посмак: довге, що повертає насолоду Колір настою: коричнево-бордовий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний…
- 284₴ /50g
- Вибрати
- NEW!
- Оцінено в 4.00 з 5
Чай Шу Пуер “Гу Шу Ча” 2018 р (№ 180)
- Переклад с китайської: Пуер зі старих дерев Місце, дата виробництва: Юньнань, повіт Менхай, Чайна фабрика Menghai Langhe Tea Co 2018 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: темне листя, великі бруньки Аромат: свіжий, горіховий, деревний Смак: насичений, деревний, горіховий Посмак: тривалий, солодкий, оксамитовий Колір настою: червоно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для Пуерів або гайвань з товстими…
- 270₴ /50g
- Вибрати
- NEW!
- Оцінено в 5.00 з 5
Шу Пуер “Булан Ци Цзи Бін” пресований чай 2020р (№120)
- Переклад з китайської: Палацовий Шу Пуер "Булан Ци Цзи Бін" Місце, дата виробництва: Китай, уезд Менхай, Юньнань, Чанмань, збір 2013, запресован у 2020 році Тип чаю: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: Млинець (коржик) легкого пресування, однорідний, чистий, середнє пуерне листя з великою кількістю золотих бруньок, зустрічаються черешки Аромат: лісний, теплого осіннього дня Смак: легка терпкість, молодий волоський горіх Посмак: нетривалий, приємний Колір настою: темний бурштин…
- 210₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Лао Шу Пуер, витриманий чай 2000р (№800)
- Найкращий з розсипних пуерів! Винятковий розсипний пуер, дуже м'яко дарує зібраний та глибокий стан. Чай вражає своєю наповненістю.
- 800₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 4.43 з 5
Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)
- Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: досить дрібний листочок, рідко зустрічаються навіть бруньки, але також й дрібні черенки. Смак: соковитий, ковзний, насичений, оксамитовий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для…
- 210₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Шу Пуер “Шуй Лянь Інь” витриманий чай 1995р (№3000)
- Переклад з китайської: Зелений друк Місце, дата виробництва: Китай, Юньнань, Куньмінська чайна фабрика, Yunnan tea branch, 1995 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: пресоване листя, бруньки Аромат: сухофрукти, літо на дачі Смак: насичений, щільний, густий Посмак: тривалий, терпкий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий чайник (для…
- 3 000₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Чай Шу Пуер розсипний (№210)
- Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: середній листочок, зустрічається бруньки, є дрібні живці.. Смак: горіховий, насичений, бархатистий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками,…
- 284₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)
- Переклад з китайської: готовий розсипний чай пуер з Менхаю Місце, дата виробництва: провінція Юньнань, Сішуанбаньна-Дайський автономний округ, Повіт Мен Хай, 2010 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: однорідне, темно-коричневе листя та бруньки середнього розміру Смак: зігріваюче, бархатисте Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: з нотами сухофруктів та гірських дерев. Колір настою: таємничий і глибокий - колір очей східної красуні :) Найбільш…
- 432₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Чай Шу Пуер “Бань Чжан Цзінь Я” 2015 р (№ 360)
- Переклад з китайської: Золоті бруньки з Бань Чжан. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай, фабрика Xing Yi, 2015 рік Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: багато бруньок й темного листя Аромат: горіховий, деревний, теплий Смак: легкий та м'який горіховий Посмак: тривалий, оксамитовий, легка гірчинка переходить у м'яку солодкість Колір настою: червоно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для…
- 432₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Чай Шу Пуер “Да Е Бін Номісян” 2008р (№ 200)
- Переклад з китайської: Млинець з великого листя з ароматом Номі Місце, дата виробництва: Юньнань, фабрика Yunxian National Eco-Tea industry CO. Ltd, округ Yun, село Lincang, зібрано у 2013 р., запресовано у 2019 р. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: невеликий коржик, 100 грамів, великий темно-шоколадний чайний лист, у купажі видно листя трави номісян Аромат: смаженого рису, солодкий, густий Смак:…
- 280₴ /50g
- Вибрати
- Оцінено в 5.00 з 5
Цзинь Дін Тао, пресований чай Шу Пуер 2006 року (№950)
- Переклад з китайської: Шу пуер золотий триніжникМісце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбаньна, повіт Менхай, місто Цзинхай, 2006 рікВид: Шу Пуер (Shu Puer)Зовнішній вигляд: цеглина темного кольору з золотим відливом від бруньокАромат: камфорний, витримане роками сухе листяСмак: землистийПосмак: тривалий, приємний, трохи солодкуватийКолір настою: коричнево-червонийНайбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань с товстими стінками, вогнетривкий чайник (для варіння)
- 950₴ /50g
- Вибрати
Пуер – це елітний чай, який, з’явившись не так давно, став дуже популярним серед шанувальників цього напою. Даний сорт чаю підрозділяється на кілька видів, кожен з яких відрізняється між собою не тільки смаковими характеристиками, але й технологією виготовлення. Одним з різновидів є шу пуер, також він відомий як «зрілий», «готовий».
Це чорний вишуканий чай, що має горіховий або шоколадний присмак. В ароматі готового напою присутні деревні, земельні, а також нотки сухофруктів. Особливостями шу пуера є густота, насиченість. Якісний чай міцний, але при цьому м’який, з гладким і солодкуватим присмаком.
Купити пуер високої якості в Україні можна в інтернет-магазині чаю й аксесуарів «Cha». Ми є професіоналами та не просто продаємо чай, а й несемо культуру вживання даного напою в маси. У нашому каталозі представлено справжній китайський шу пуер, який неможливо придбати в супермаркеті або чайному кіоску. Наші співробітники літають до Китаю, де вибирають і дегустують найкращі сорти.
При виготовленні шу пуера використовується високоякісна сировина, що росте в екологічно чистих гірських регіонах. Ціна пуера в нас доступна, коштом того, що ми працюємо без посередників. Крім того, для постійних і нових клієнтів ми пропонуємо різні акції, знижки.
Технологія виробництва шу пуера, його особливості
Шу пуер – це напій темного, червоно-коричневого кольору. Прискорення процесу дозрівання чаю здійснюється шляхом застосування технології квашення або вологого скиртування (Во Дуй). При цьому в чаї зберігається не тільки хімічний склад, але й корисні властивості. Виробництво шу пуера складається з декількох послідовних етапів.
- Збір сировини й обробка чайного листя до стану «Мао Ча – чай сирець».
- Відібране для створення Шу пуера листя Мао Ча розкладаються в купки у спеціальних приміщеннях. Технологія «Во Дуй» передбачає зволоження шляхом розбризкування води та накриття сформованих куп спеціальною тканиною.
- Чайне листя постійно перебирають, перемішують для прискорення процесу ферментації протягом 3-6 місяців.
- Згодом листя просушують під сонячними променями.
- На останньому етапі чай пресується та фасується.
Під час уживання чаю шу пуер притупляється відчуття голоду.
Замовити справжній шу пуер, привезений з Китаю, можна в Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові, інших містах. Доставка елітного чаю здійснюється оперативно по всій Україні. Для замовлення необхідно зв’язатися з менеджером телефоном або заповнити форму зворотного зв’язку.