Подкатегории, Фильтры
  • Лао Є Шен чай Шен Пуер 1960 рік (№4500)  - фото 2Лао Є Шен чай Шен Пуер 1960 рік (№4500)  - фото 3
    NEW!
  • Чжу Тон Лао Шен Пуер 1989 року  (№2000)  - фотоЧжу Тон Лао Шен Пуер 1989 року  (№2000)  - фото 2
    NEW!
  • Бай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№600)  - фотоБай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№600)  - фото 2
    • Бай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№600)  - фото 3Бай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№600)  - фото 4
    • Бай Цзи Гуань північнофуцзянський чай Улун (№600)

    • Переклад з китайської: Білий Півнячий Гребінець Місце, дата виробництва: Провінція Фуцзянь, гори У І, весна 2023 р. Вид: Північнофуцзянський улун Зовнішній вигляд: солідний, гарний лист, поздовжнє скручування Аромат: насичений, яскравий, деревний, стиглих персиків, солодких яблук Смак: насичений солодкуватий смак типового скелі чаю з гір У І Посмак: тривалий, пряно-фруктовий Колір настою: світлий, деревний Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник, товстостінна…
    • 630 /50g
    • Вибрати
  • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фотоРозсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 2
    • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 3Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)  - фото 4
    • Розсипний Менхайський чай Шу Пуер (№120)

    • Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: досить дрібний листочок, рідко зустрічаються навіть бруньки, але також й дрібні черенки. Смак: соковитий, ковзний, насичений, оксамитовий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для…
    • 210 /50g
    • Вибрати
  • Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фотоЧай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 2
    • Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 3Чай Шу Пуер розсипний (№210)  - фото 4
    • Чай Шу Пуер розсипний (№210)

    • Переклад з китайської: готовий Пуер з Менхаю. Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбанна, повіт Менхай. Вид: Шу Пуер Зовнішній вигляд: середній листочок, зустрічається бруньки, є дрібні живці.. Смак: горіховий, насичений, бархатистий. Посмак: насичений, йодований з нотками кураги. Аромат: інтенсивний, зрілий, деревний, волоський горіх. Колір настою: темно-коричневий, глибокий, насичений Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуерів або гайвань з товстими стінками,…
    • 284 /50g
    • Вибрати
  • Цзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)  - фотоЦзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)  - фото 2
    • Цзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)  - фото 3Цзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)  - фото 4
    • Цзинь Є Хун Ча Шай Хун червоний (чорний) чай (№500)

    • Переклад з китайської: Висушений на сонці червоний чай Місце, дата виробництва: Юньнань, Сішуаньбаньна, Менхай, Меньнагао, вересень 2022 г. Вид: Червоний (чорный) чай Зовнішній вигляд: велике чайне листя темного кольору Аромат: карамель, лісові ягоди Смак: солодкий, що огортає Посмак: тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: бурштиновий Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник або чайник з ісинської глини  
    • 550 /50g
    • Вибрати
  • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фотоМенхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 2
    • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 3Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)  - фото 4
    • Менхай Шу Пуер розсипний чай (№360)

    • Переклад з китайської: готовий розсипний чай пуер з Менхаю Місце, дата виробництва: провінція Юньнань, Сішуанбаньна-Дайський автономний округ, Повіт Мен Хай, 2010 Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: однорідне, темно-коричневе листя та бруньки середнього розміру Смак: зігріваюче, бархатисте Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: з нотами сухофруктів та гірських дерев. Колір настою: таємничий і глибокий - колір очей східної красуні :) Найбільш…
    • 432 /50g
    • Вибрати
  • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фотоЛао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 2
    • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 3Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)  - фото 4
    • Лао Шу Пуер 2008 року, витриманий чай (№1000)

    • Переклад з китайської: Готовий розсипний чай пуер з Менхаю Місце, дата виробництва: Провінція Юньнань, Сішуаньбанна, чайна фабрика Менхай, 2007 р. Вид: Шу Пуер (Shu Puer) Зовнішній вигляд: темно-коричневі листя та бруньки Смак: Оксамитовий, обволікаючий. Посмак: приємний, оксамитовий Аромат: лісовий з нотами сухофруктів Колір настою: темно-коричневий Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник для пуера або гайвань з товстими стінками, вогнетривкий…
    • 1 000 /50g
    • Вибрати
  • Цзинь Цзюнь Мей червоний (чорний) чай (№800)  - фотоЦзинь Цзюнь Мей червоний (чорний) чай (№800)  - фото 2
    • Цзинь Цзюнь Мей червоний (чорний) чай (№800)  - фото 3Цзинь Цзюнь Мей червоний (чорний) чай (№800)  - фото 4
    • Цзинь Цзюнь Мей червоний (чорний) чай (№800)

    • Переклад з китайської: Брови золотого скакуна (або Золоті брови скакуна) Місце, дата виробництва: Фуцзянь, гори УІ, 2022 р. Вид: Червоний (чорный) чай Зовнішній вигляд: чай складається виключно з маленьких, ворсистих, золотистих бруньок Аромат: карамель, какао зерна, лісові ягоди Смак: солодкий, що обгортає Посмак: тривалий, неймовірно приємний, квітково-медовий Колір настою: темний бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: гайвань цинци, порцеляновий чайник…
    • 800 /50g
    • Вибрати
  • Лао Ча Ван тайванський чай Улун (№750)  - фотоЛао Ча Ван тайванський чай Улун (№750)  - фото 2
    • Лао Ча Ван тайванський чай Улун (№750)  - фото 3Лао Ча Ван тайванський чай Улун (№750)  - фото 4
    • Лао Ча Ван тайванський чай Улун (№750)

    • Переклад з китайської: Владика старого чаю Місце, дата виробництва: о. Тайвань, 2014 р. Вид: Тайванський улун Зовнішній вигляд: глянсові темні чаїнки сферичного скручування. Однорідний, чистий Аромат: Шоколадно-вершковий, деревний, з димком, ноти спецій та квітів Смак: м'який, оксамитовий, густий Посмак: тривалий, приємний, солодкий, відчувається маслянистість з натяком на фруктовість і корицю, з приємною гіркуватістю, що переходить у смак варення з чорної…
    • 750 /50g
    • Вибрати
  • У Дун Фен Хуан Дань Цун Улун (№1500)  - фотоУ Дун Фен Хуан Дань Цун Улун (№1500)  - фото 2
    • У Дун Фен Хуан Дань Цун Улун (№1500)  - фото 3У Дун Фен Хуан Дань Цун Улун (№1500)  - фото 4
    • У Дун Фен Хуан Дань Цун Улун (№1500)

    • Переклад з китайської: Самотні кущі з піку "Чорна балка" Місце, дата виробництва: Гуандун, 2022 р. Вид: Гуандунський улун Зовнішній вигляд: красиве тонке чорне листя поздовжнього скручування із зеленими прожилками Аромат: медовий, фруктовий Смак: чіткий, гострий Посмак: солодкувато-ягідний, як у кавуна, залишає приємне відчуття після випитої чашки Колір настою: прозорий бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник, товстостінна гайвань
    • 1 500 /50g
    • Вибрати

Чай з властивістю Вау еффета володіє цікавими особливостями. Сукупність смаку, аромату, зовнішнього вигляду і кольору настою дуже часто викликають хвилю приємного здивування і радості від того, що таке можливо при, всього-на-всього, приготуванні чайного напою.