Подкатегории, Фильтры
  • Лао Ча Ван тайванський чай Улун (№750)  - фото 2Лао Ча Ван тайванський чай Улун (№750)  - фото 3
    • Лао Ча Ван тайванський чай Улун (№750)  - фото 4Лао Ча Ван тайванський чай Улун (№750)  - фото 5
    • Лао Ча Ван тайванський чай Улун (№750)

    • Переклад з китайської: Владика старого чаю Місце, дата виробництва: о. Тайвань, 2014 р. Вид: Тайванський улун Зовнішній вигляд: глянсові темні чаїнки сферичного скручування. Однорідний, чистий Аромат: Шоколадно-вершковий, деревний, з димком, ноти спецій та квітів Смак: м'який, оксамитовий, густий Посмак: тривалий, приємний, солодкий, відчувається маслянистість з натяком на фруктовість і корицю, з приємною гіркуватістю, що переходить у смак варення з чорної…
    • 826 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
  • Те Гуань Інь південнофуцзянський чай Улун (№180)  - фотоТе Гуань Інь південнофуцзянський чай Улун (№180)  - фото 2
    • Те Гуань Інь південнофуцзянський чай Улун (№180)  - фото 3Те Гуань Інь південнофуцзянський чай Улун (№180)  - фото 4
    • Те Гуань Інь південнофуцзянський чай Улун (№180)

    • Переклад з китайської: Залізна Бодхісаттва Гуаньінь Місце, дата виробництва: Південь провінції Фуцзянь, весна 2025 р. Вид: Південнофуцзянський улун Зовнішній вигляд: напівсферичне скручування, чаїнки гарного зеленого кольору Аромат: солодкого бузку, ніжної акації та легкий шлейф жасминових квітів Смак: освіжаючий, солодкий Посмак: тривалий, насичений, освіжаючий Колір настою: світлий, жовто-зелений Найбільш слушний посуд для заварювання: скляна або керамічна гайвань, тонкостінний глиняний чайник
    • 297 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

«Темний Дракон», «Бірюзовий Чай», «Цин Ча» – це назви одного й того ж китайського чаю, що відомий поціновувачам як улун. Це не конкретний сорт, а велика група напівферментованих чаїв, ступінь ферментації яких варіюється від 20 до 60%. Китайці називають улун чаєм серединного шляху за рахунок збалансованості смаку й аромату. У смаку поєднуються чорні та червоні сорти, а в ароматі змішані нотки білих і зелених чаїв.

Далі