Подкатегории, Фильтры
  • Лао Да Хун Пао північнофуцзянський чай Улун (№1200)  - фото 2Лао Да Хун Пао північнофуцзянський чай Улун (№1200)  - фото 3
    • Лао Да Хун Пао північнофуцзянський чай Улун (№1200)  - фото 4Лао Да Хун Пао північнофуцзянський чай Улун (№1200)  - фото 5
    • Лао Да Хун Пао північнофуцзянський чай Улун (№1200)

    • Переклад з китайської: Великий Червоний Халат Місце, дата виробництва: Фуцзянь, витримка 7 років. Вид: Північнофуцзянський улун Зовнішній вигляд: красиве темне листя, поздовжнє, природне скручування Аромат: солодкий, глибокий, обволікаючий, з легкими нотками печених булочок Смак: м'який, з легкою ноткою печених фруктів Посмак: тривалий, багатогранний, що переливається Колір настою:бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник, товстостінна гайвань
    • Вибрати

«Темний Дракон», «Бірюзовий Чай», «Цин Ча» – це назви одного й того ж китайського чаю, що відомий поціновувачам як улун. Це не конкретний сорт, а велика група напівферментованих чаїв, ступінь ферментації яких варіюється від 20 до 60%. Китайці називають улун чаєм серединного шляху за рахунок збалансованості смаку й аромату. У смаку поєднуються чорні та червоні сорти, а в ароматі змішані нотки білих і зелених чаїв.

Далі