Подкатегории, Фильтры
  • Да Ю Лінь Вісокогірний улун з Тайваню (№1200)  - фото 2Да Ю Лінь Вісокогірний улун з Тайваню (№1200)  - фото 3
    • Да Ю Лінь Вісокогірний улун з Тайваню (№1200)  - фото 4Да Ю Лінь Вісокогірний улун з Тайваню (№1200)  - фото 5
    • Да Ю Лінь Вісокогірний улун з Тайваню (№1200)

    • Переклад з китайської: Большой Нефритовый лес Місце, дата виробництва: о. Тайвань, травень 2025 р. Вид: Тайванський улун Зовнішній вигляд: великі смарагдові чаїнки сферичного скручування Аромат: легка нотка квітів, свіжість та тонкість гірського туману Смак: ніжний, тонкий, м'який, солодкуватий Посмак: свіжий, тривалий, об'ємний, насичений, з приємною легкою кислинкою Колір настою: яскраво-салатовий Найбільш слушний посуд для заварювання:керамічна гайвань, тонкостінний глиняний чайник
    • 5 280
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару
  • У Ше Улун високогірний тайванський чай Улун (№840)  - фотоУ Ше Улун високогірний тайванський чай Улун (№840)  - фото 2
    • У Ше Улун високогірний тайванський чай Улун (№840)  - фото 3У Ше Улун високогірний тайванський чай Улун (№840)  - фото 4
    • У Ше Улун високогірний тайванський чай Улун (№840)

    • Переклад з китайської: Притулок туману Місце, дата виробництва: о. Тайвань, травень 2025 р. Вид: Тайванський улун Зовнішній вигляд: великі смарагдові чаїнки сферичного скручування Аромат: легка нотка квітів, свіжість та тонкість гірського туману Смак: ніжний, тонкий, м'який, солодкуватий Посмак: свіжий, тривалий, об'ємний, насичений, з приємною легкою кислинкою Колір настою: яскраво-салатовий Найбільш слушний посуд для заварювання:керамічна гайвань, тонкостінний глиняний чайник
    • 924 грн /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

«Темний Дракон», «Бірюзовий Чай», «Цин Ча» – це назви одного й того ж китайського чаю, що відомий поціновувачам як улун. Це не конкретний сорт, а велика група напівферментованих чаїв, ступінь ферментації яких варіюється від 20 до 60%. Китайці називають улун чаєм серединного шляху за рахунок збалансованості смаку й аромату. У смаку поєднуються чорні та червоні сорти, а в ароматі змішані нотки білих і зелених чаїв.

Далі