Подкатегории, Фильтры
  • Да Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)  - фото 2Да Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)  - фото 3
    • Да Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)  - фото 4Да Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)  - фото 5
    • Да Хун Пао північнофуцзянський улун (№2400)

    • Переклад з китайської: Великий Червоний Халат Місце, дата виробництва: Фуцзянь, У І Шань, 2023 р Вид: Північнофуцзяньский улун Зовнішній вигляд: чистий, поздовжньої скрутки Аромат: грушевий нектар Смак: насичений, пряний, печені фрукти Посмак: тривалий, приємний, оксамитовий та обволікаючий Колір настою: коньячний Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник, товстостінна гайвань
    • 384 грн /7i5
    • Вибрати
  • Алішань тайванський чай Улун (№600)  - фотоАлішань тайванський чай Улун (№600)  - фото 2
    • Алішань тайванський чай Улун (№600)  - фото 3Алішань тайванський чай Улун (№600)  - фото 4
    • Алішань тайванський чай Улун (№600)

    • Переклад з китайської: Улун з гори Алішань Місце, дата виробництва: о. Тайвань, 2022 р. Вид: Тайваньский улун Зовнішній вигляд: великі смарагдові чаїнки сферичного скручування Аромат: насичений, вербова насолода, вершковість Смак: легкий, злегка солонуватий, квітковий Посмак: об'ємний, квітковий, свіжий Колір настою: світлий янтар Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник, тонкостінна гайвань
    • 630 /50g
    • Вибрати
  • Мі Лань Сян Дань Цун Улун (№240)  - фотоМі Лань Сян Дань Цун Улун (№240)  - фото 2
    • Мі Лань Сян Дань Цун Улун (№240)  - фото 3Мі Лань Сян Дань Цун Улун (№240)  - фото 4
    • Мі Лань Сян Дань Цун Улун (№240)

    • Переклад з китайської: Аромат медової орхідеї Місце, дата виробництва: Гуандун, 2022 р. Вид: Гуандунський улун Зовнішній вигляд: чай має щільний темно-зелений колір, що йде у бірюзовий Аромат:  медовий Смак: яскравий, медовий, квіткові ноти Посмак: приємний, медовий, солодкувато-пряний Колір настою: бурштин Найбільш слушний посуд для заварювання: глиняний чайник, товстостінна гайвань
    • 324 /50g
    • Вибрати

«Темний Дракон», «Бірюзовий Чай», «Цин Ча» – це назви одного й того ж китайського чаю, що відомий поціновувачам як улун. Це не конкретний сорт, а велика група напівферментованих чаїв, ступінь ферментації яких варіюється від 20 до 60%. Китайці називають улун чаєм серединного шляху за рахунок збалансованості смаку й аромату. У смаку поєднуються чорні та червоні сорти, а в ароматі змішані нотки білих і зелених чаїв.

Далі