3. Особливості зеленого чаю
  • Автор запису:
  • Категорія запису:
  • Запис опубліковано:26.04.2021

Зелений чай багатий катехинами, які є органічними речовинами і найсильнішими антиоксидантами.У зеленому чаї багато поліфенолів - хімічних сполук, які ще зустрічаються у фруктах і овочах. Поліфеноли мають протизапальний і загоювальний…

Читати далі3. Особливості зеленого чаю
5. Червоний чай і чорний чай – це один чай
  • Автор запису:
  • Категорія запису:
  • Запис опубліковано:25.04.2021

Найпопулярніша класифікація китайського чаю – за кольором настою. Тому китайський чай Хун Ча з китайської мови перекладається як червоний чай, а у нас він відомий як чорний – на вигляд…

Читати далі5. Червоний чай і чорний чай – це один чай
3. Особливості червоного (чорного) чаю Хун Ча
  • Автор запису:
  • Категорія запису:
  • Запис опубліковано:25.04.2021

Червоний чай - китайською звучить як Хун Ча, названий так через колір настою. Такий колір утворюється з високий ступінь ферментації дубильних речовин в чайному листі та це найсильніша ферментація з…

Читати далі3. Особливості червоного (чорного) чаю Хун Ча
1. Як швидко приготувати червоний (чорний) чай
  • Автор запису:
  • Категорія запису:
  • Запис опубліковано:25.04.2021

Беремо склянку та обполіскуємо її окропомНасипаємо чай з розрахунку 2-3 грами на 250 мл.Промиваємо чай: наливаємо 1/4 стакана і одразу виливаємо, притримуючи кришкою заварку.Заливаємо окропом 95-98°C і настоюємо 2-3 хвилини.П'ємо. Приємного чаювання!

Читати далі1. Як швидко приготувати червоний (чорний) чай
1. Як швидко аварити гуандунський улун
  • Автор запису:
  • Категорія запису:
  • Запис опубліковано:22.04.2021

Беремо склянку та обполіскуємо її окропомНасипаємо чай з рорахунку 2-3 грами на 250 мл.Прогріваємо чай: наливаємо 1/4 стакана та одразу выливаємо, притримуючи кришкою заварку.Заливаємо окропом 95-98 град. і настоюємо 2-3 хвилини.П'ємо. Можна зробити ще 2-3 заварки. Приємного чаювання!

Читати далі1. Як швидко аварити гуандунський улун