Зелений чай багатий катехинами, які є органічними речовинами і найсильнішими антиоксидантами.У зеленому чаї багато поліфенолів - хімічних сполук, які ще зустрічаються у фруктах і овочах. Поліфеноли мають протизапальний і загоювальний…
Найпопулярніша класифікація китайського чаю – за кольором настою. Тому китайський чай Хун Ча з китайської мови перекладається як червоний чай, а у нас він відомий як чорний – на вигляд…
Червоний чай - китайською звучить як Хун Ча, названий так через колір настою. Такий колір утворюється з високий ступінь ферментації дубильних речовин в чайному листі та це найсильніша ферментація з…
Беремо склянку та обполіскуємо її окропомНасипаємо чай з розрахунку 2-3 грами на 250 мл.Промиваємо чай: наливаємо 1/4 стакана і одразу виливаємо, притримуючи кришкою заварку.Заливаємо окропом 95-98°C і настоюємо 2-3 хвилини.П'ємо. Приємного чаювання!
Беремо склянку та обполіскуємо її окропомНасипаємо чай з рорахунку 2-3 грами на 250 мл.Прогріваємо чай: наливаємо 1/4 стакана та одразу выливаємо, притримуючи кришкою заварку.Заливаємо окропом 95-98 град. і настоюємо 2-3 хвилини.П'ємо. Можна зробити ще 2-3 заварки. Приємного чаювання!