Подкатегории, Фильтры
  • У Дун Фен Хуан Дань Цун Улун (№800)  - фото 2У Дун Фен Хуан Дань Цун Улун (№800)  - фото 3
    • У Дун Фен Хуан Дань Цун Улун (№800)  - фото 4У Дун Фен Хуан Дань Цун Улун (№800)  - фото 5
    • У Дун Фен Хуан Дань Цун Улун (№800)

    • Переклад з китайської: Самотні кущі з піку "Чорна балка" Місце, дата виробництва: Гуандун, 2022 р. Вид: Гуандунський улун Зовнішній вигляд: красиве тонке чорне листя поздовжнього скручування із зеленими прожилками Аромат: фруктовий, трав'яний, свіжий, "зелений" Смак: гострий, з гіркотою переходить у солодкість Посмак: солодкувато-ягідний, як у кавуна, залишає приємне відчуття після випитої чашки Колір настою: прозорий бурштин Найбільш слушний посуд для…
    • Читати далі
  • Ку Гуа Лао Ча Ван улун витриманий у гарбузі (№360)  - фотоКу Гуа Лао Ча Ван улун витриманий у гарбузі (№360)  - фото 2
    • Ку Гуа Лао Ча Ван улун витриманий у гарбузі (№360)  - фото 3Ку Гуа Лао Ча Ван улун витриманий у гарбузі (№360)  - фото 4
    • Ку Гуа Лао Ча Ван улун витриманий у гарбузі (№360)

    • Переклад з китайської: Владика старого чаю в гіркому гарбузі Місце, дата виробництва: Китай, провінція Фуцзянь Вид: Зістарений південнофуцзянський улун Зовнішній вигляд: глянсові чаїнки темно-шоколадного кольору, щільного сферичного скручування, чай знаходиться в оболонці гіркого гарбуза Аромат: затишний аромат теплої скоринки житнього хліба, з легким маслянистим горіховим відтінком Смак: глибокий, димний, кавовий, в'язкий та терпкий, печений Посмак: тривалий з пряно-шоколадними нотами Колір…
    • 432 /50g
    • Вибрати Цей товар має кілька варіантів. Параметри можна вибрати на сторінці товару

«Темний Дракон», «Бірюзовий Чай», «Цин Ча» – це назви одного й того ж китайського чаю, що відомий поціновувачам як улун. Це не конкретний сорт, а велика група напівферментованих чаїв, ступінь ферментації яких варіюється від 20 до 60%. Китайці називають улун чаєм серединного шляху за рахунок збалансованості смаку й аромату. У смаку поєднуються чорні та червоні сорти, а в ароматі змішані нотки білих і зелених чаїв.

Далі